Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Коли ми двоє: українські музиканти презентували дуетні прем’єри (ВІДЕО)

Важливо

Одразу четверо українських музикантів 19 травня порадували глядачів своїми відеороботами. Йдеться про дві дуетні пісні. Гурт “Океан Ельзи” і співачка Kola випустили спільний кліп “Коли ми двоє”, а KALUSH та Jerry Heil – “Стіни”.

“Океан Ельзи” презентували чуттєву композицію “Коли ми двоє”. Дует автора пісні Святослава Вакарчука та ліричної душі KOLA –  “присвята усім, хто любить і чекає”.

За словами Вакарчука, він написав пісню в “один самотній зимовий вечір, коли сумував за родиною”.  А ідея заспівати разом саме з Анастасією (Kola) виникла, коли він їхав у свою чергову поїздку на схід України, і почув одну з пісень співачки на радіо.

“За вікном в цей час було невеличке прифронтове місто, автівки з військовими, цивільні, які поспішали по своїх справах і серед всього цього стурбованого життя на узбіччі стояла, обійнявшись, пара: він у формі, вона – з невеличкою валізою. Я не знаю чи говорили вони про щось чи просто мовчали, чи щойно приїхала дівчина чи вже збиралась повертатись. Але в той момент зрозумів, що “Коли ми двоє”, то діалог двох”, – розповідає виконавець.

“Це дуже відверта пісня, яку зрозуміють тільки закохані, особливо ті, що не мають можливості бачитися щодня, а буває й місяцями. Вона ніжна, пристрасна і трохи сумна, адже у героїв пісні “ніч лише одна”, – прокоментувала реліз співачка Kola, яка неймовірна рада, що заспівала разом з кумиром свого життя Святославом Вакарчуком.

19 травня прем’єра й у Jerry Heil. Вона записала спільний трек з гуртом Kalush. Пісня лірична й називається “Стіни”. Переможці “Євробачення-2022” Kalush кажуть, що нова пісня присвячується всім любителям треку “Хвилі”, який вони записали з Jerry Heil у жовтні 2021 року. 

У Kalush “Стіни” називають “мантрою нашої перемоги вже цього літа”. Тоді як Jerry Heil звертає увагу на куплет, написаний від імені молодого хлопця. Так вона хотіла підкреслити контраст і показати, що співає не від свого імені. У “Стінах” це образ українського народу. Цікаво, що в їхньому з Kalush фіті є рядки з обрядової української пісні “Зеленеє жито, зелене”.

“Мені подобається наша синергія, подобається кач, який Олег вміє створити на сцені, і його унікальний стиль виконання. Сподіваюся найближчим часом записати ще одну пісню, але вже переможну”,– поділилася Jerry Heil після співпраці з Kalush. Фронтмен гурту Олег Псюк також вірить, що наступна їхня пісня буде про перемогу.

Як розповідало раніше BitukMedia, хіт “1944” Джамали став третім у списку найкращих пісень в історії “Євробачення”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі