Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Галичани в космосі – анонсували вихід нової комп’ютерної гри (ВІДЕО)

Важливо

Українські розробники відеоігор студія Hologryph презентувала трейлер до відеогри SAND. За сюжетом, Австро-Угорщина перед Першою світовою вирішує колонізувати космос і відправляє на пустинну планету Софія галичан. За жанром гра буде космічним шутером.

Про це повідомляє Суспільне.

SAND є багатокористувацькою грою. Гравці мандрують пустельними ландшафтами на трамплерах – крокоходах із, ймовірно, паровими двигунами, які є для персонажів і домом, і транспортом.

Світ Софії буде наповнений містичними аномаліями та закинутими містечками. Гравцям доведеться боротися як проти гри, так і один проти одного, каже голова студії Hologryph Максим Храпай.

На сайті гри йдеться, що колонізація Космосу у альтернативному всесвіті гри почалася у 1910-му. Софія була успішним проектом Австро-Угорщини, але пережила раптову екологічну катастрофу.

“Кайзер пообіцяв галичанам значний шматок земель планети Софія, спонукаючи їх добровільно стати основною робочою силою для будівництва міст, які згодом будуть належати їм. Незважаючи на екологічну катастрофу, від спокуси володіння власними космічними територіями відмовитись важко”, – пишуть розробники.

Австро-Угорщина – це погано вивчений період історії України. Але це час становлення нашої нації, каже Храпай.

Над грою команда працює уже три роки, два із них займає розробка. Повномасштабна війна із росією пригальмувала розробку гри, але не зупинила. Дехто із учасників команди поєднує роботу із волонтерством. Гру пропонують уже додати до віш-листа на платформі Steam.

Як повідомляло BitukMedia, aмериканські військові навчили морських левів грати у відеоігри, а затятим геймером стала тварина на ім’я Спайк із затоки Сан-Дієго. Ластоногі пройшли навчання у рамках дослідження когнітивних можливостей морських ссавців.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі