Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Європейська країна безкоштовно роздаватиме крем від засмаги – так борються із раком шкіри

Важливо

Влада Нідерландів планує безкоштовно роздавати сонцезахисний крем у громадських місцях. Таким чином хочуть боротися із рекордним рівнем раку шкіри у країні.

Про це повідомляє The Guardian.

Дозатори із сонцезахисними кремами поставлять в школах і університетах, на фестивалях, у парках, на спортивних майданчиках і у відкритих громадських місцях по всій країні. І навіть у 120 початкових школах. Для цього планують заправити дозатори, які лишилися після Covid-19 іншою субстанцією.

Нідерландці надихнулися австралійською кампанією, яка заохочує людей носити сорочку із довгими рукавами, нонасити крем від засмаги і одягати головні убори. Чиновники сподіваються, що перетворять нанесення сонцезахисного крему на постійну здорову звучки – і привчать людей до цього змалечку.

Рак шкіри стає дуже загрозливим у Європі в останні десятиліття. У Німеччині за 20 років кількість смертей від раку шкіри зросла на 55%.

Як повідомляло BitukMedia, Ірландія стала першою країною у світі, яка вирішила попереджати покупців про шкоду алкоголю. Для цього на пляшках з’являться спеціальні етикетки. Закон набуде чинності з 2026 року.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі