Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Потрійна підміна – родини заплуталися у нерідних дітях

Важливо

Троє жінок, які одночасно народжували у бразильському місті Кахасейрас, усе життя виховували нерідних доньок. Дівчат переплутали в пологовому, і правда викрилася лише зараз.

Детективну історію розповідає New York Post.

Все почалося з того, що 28-річна Райлін Амарал із США вирішила пошукати родичів.

Вона зробила тест ДНК та завантажила його на сайт MyHeritage. Примітно, що вона зробила це у тому ж місті де й народилася – Кахасейрасі – під час відпустки.

Сайт показав, що у неї є брат. Більше того, що жінка, яка виховувала її все життя – Марлюсі, – не її мати. У цього брата та у Райлін однакові обоє батьків.

Чоловіка звати Леннон Карвалью, він живе в Ірландії. Райлін вирішила написати йому. Леннону 30, але у нього є молодша сестра – Мілена.  

“Це, ймовірно, буде найдивніший лист, який ви отримували на LinkedIn, але ви часом не робили тест ДНК?” – написала вона і пояснила йому ситуацію.

Леннон теж здава тест ДНК. Він подивився на Райлін і відзначив, що вона дуже схожа на його матір – Луїзу Марію. Також він пригадав, мама  розповідала – коли народила Мілену, у тій же палаті народжувала ще одна жінка.

Леннон і Мілена зробили тест ДНК – і який сюрприз – вони виявилися не братом і сестрою, Мілену народила інша жінка! А ось Райлін дійсно виявилася донькою Луїзи Марії і сестрою Леннона.

Отже, була ще третя породілля, – яка народила Мілену, якій підмінили доньку і яка виховувала усі роки чужу дитину. Райлін вирішила розшукати цю жінку.

Кого ж тоді народила Марлюсі, яка 28 років виховувала Райлін, як рідну?

Дуже помітне співпадіння ДНК було у жінки на ім’я Марсельма Безерра. Її виховала жінка Марія де Фатіма.

В результаті тестів, з’ясували, що Марсельма – донька Марлюсі. А Мілена (котру вважали сестрою Леннона) – донька Марії де Фатіми.

Отже, підіб’ємо підсумки. Головна героїня детективу Райлін – донька Луїзи Марії та сестра Леннона. Зведена сестра Леннона Мілена – донька Марії де Фатіми. Жінка, яку Марія виховувала, –  Марсельма – насправді донька Марлюсі. Марлюсі – це «мама», яка 28 років виховувала  Райлін.

Усі троє – Райлін, Мілена та Марсельма – народилися майже одночасно, 5 серпня 1994-го.

На колажах нижче ми наводимо біологічну спорідненість матерів і доньок відповідно до ДНК-тесту. Усі фото – New York Post.

Райлін і її біологічна мати Луїза Марія
Мілена і її біологічна мати Марія де Фатіма
Марлюсі і її біологічна донька Марсельма

Ззовні кумедна історія насправді стала дуже болючою для усіх трьох родин, дехто ходить зараз до психолога, аби подолати травму.

Адвокат Луїзи Марії подав позов від імені усіх трьох сімей до лікарні і намагається вибити грошову компенсацію за моральну шкоду.

Однак у 2018-му році у Бразилії видали закон, який дозволяє знищувати паперові лікарняні документи, яким понад 20 років. Тому лікарі розводять руками – документів немає, нічого не знаємо.

“Я щиро сподіваюся, що це була помилка, випадковість. Інформація про те, що це було зроблено навмисно, завдасть мені ще більшого болю. Я сподіваюся, що людина, яка це зробили, з’явиться і заплатить за це”, – каже Райлін.  

Як повідомляло BitukMedia, y школі американського селища Вернон-Гіллс штату Іллінойс відбувся незвичайний випускний вечір. У одному випускному класі там навчалися 12 пар близнюків і троє трійнят. Директор не дивується – у нього теж є сестра-двійняшка.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі