Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Не паршиві вівці – родичі Баранчика Шона надають психологічну допомогу

Важливо

Британки 37-річна Емма Редман і 46-річна Піппа Ештон створили неприбуткову компанію EWE Talk. Там вівці надають психологічну допомогу та підтримку людям.

Про це повідомляє New York Post.

Коли Емма та Піппа починали минулого року, у них була лише одна вівця. Кажуть, цікаво було подивитися, на скільки ці тварини ефективні у допомозі людям із психологічними розладами. Адже овець зазвичай не використовують для терапії – найчастіше людям допомагають собаки або коні.

Для проби вони вирішили купити одну чорноносу вівцю. Бо ці тварини мають привабливий характер і темперамент наче у домашнього песика.

Усі фото – Tom Wren

Жінки вирішили створити безпечне місце для людей, де із овечкою можна поговорити, а можна побігати за нею і посміятися. Зараз жінки із радістю запрошують до себе дітей, але планують відвідувати школи разом зі своєю отарою. А поки що водить овець по домівках, проводячи індивідуальні зустрічі.

“Ми мобільний сервіс. Завантажуємо двох овець у багажник – і можемо їхати куди завгодно по усьому графству”, – каже Емма.

Як повідомляло BitukMedia, 34-річний бізнес-стратег із австралійського Голдсборо Лоуренс Фокс покинув роботу і створив коров’ячу ферму, де гостям дозволяють пестити тварин. Співробітники говорять, що це має психотерапевтичний ефект.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі