П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Дракони, гобіти й дракари – на Київщині створюють надзвичайний парк (ВІДЕО)

Важливо

Брати Антон та Ігор Бростовські спроектували у Білій Церкві на Київщині унікальний парк “Земля драконів”. Зараз чоловіки захищають Україну на війні, а їхній задум втілюють рідні.

Про це розповідає ШоТам.

Антон пішов захищати Україну ще 2014-му. У 2016-му демобілізувався та почав працювати у батьківській майстерні. Спочатку виготовляв пагоди й місточки, потім опанував виготовлення скульптур із артбетону і пінопласту. Виготовив їх для “Нової Софіївки” та “Добропарку”. У грудні 2021-го Антон завершив парк-фортецю у Білій Церкві.

З початком війни обоє братів пішли у військкомат, а батьки почали волонтерити. Тепер завершують парк із драконами, про який мріяли їхні діти.

Дракони – це дитяча мрія братів, каже їхній батько, Вадим Бростовський. Разом з дружиною планують створити дракар – бойовий корабль вікінгів, він має стати один із ключових експонатів у парку. На вітрило корабля можна буде проектувати фільми.

Родина планує створити такий парк, куди діти будуть постійно хотіти повернутися, каже мати братів Ірина.

Як повідомляло BitukMedia, перший у світі комікс про борщ має вийти у липні цього року. Як зазначає його авторка Євгенія Кузнєцова, історія борщу вкладена в діалоги і пригоди героїв.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі