Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Ведмідь-ненажера увірвався до пекарні і поласував кексиками (ВІДЕО)

Важливо

У Коннектикуті чорний ведмідь увірвався до гаража пекарні та налякав її співробітників. З огляду на те, шо клишоногий, перш ніж піти, поцупив і зжер 60 капкейків, тварина вочевидь була голодна.

Про це повідомляє Insider.

24 травня працівники Taste by Spellbound у місті Ейвон вантажили тістечка у фургон для доставки, коли раптом з’явився ведмідь. Власниця пекарні Міріам Стівенс написала у своєму пості в Instagram, що вона чула, як співробітниця Морін Вільямс “несамовито кричала”, сповіщаючи про ведмедя в гаражі.

Зображення – Instagram/tastebyspellbound

“Вона побігла на кухню так швидко, як тільки могла, зачинила двері, що ведуть до зони завантаження, і заблокувала їх. Потім ведмідь ПЕРЕСУНУВ один з наших холодильників перед дверима, — написала Вільямс у пості. – Ми всі на секунду були приголомшені, намагаючись зрозуміти, що робити, поки вона тримала двері зачиненими”.

Вільямс розповіла, що вона кричала, аби відлякати хижака, але той відступав і повертався тричі. За словами жінки, ведмідь кинувся на неї, тому вона вискочила з гаража і втекла.

На відео з камер спостереження видно, як працівники пекарні ходять навколо підприємства і намагаються налякати ведмедя, але потім тікають після того, як вже він налякав їх.

На відео також видно, як ведмідь тягне контейнер з капкейками з гаража на стоянку. Стівенс сказала, що ведмідь з’їв 60 кексів.

Але тварину таки вдалось віднадити – один з пекарів здогадався посигналити клаксоном автомобіля. Лісовий злодій встиг надикати п’ятами ще до прибуття поліції та співробітників Департаменту енергетики та захисту навколишнього середовища Коннектикуту.

За даними агентства з охорони навколишнього середовища штату, в Коннектикуті мешкає від 1000 до 1200 чорних ведмедів, і торік їх бачили у 158 із 169 міст штату.

Як розповідало раніше BitukMedia, чорний ведмідь оселився під терасою будинку у штаті Коннектикут. Господарі назвали його Марті і не турбують, поки тварина є чемним “орендарем”. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі