П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Вага має значення: падіння кота з шостого поверху мало несподівані наслідки

Важливо

У Таїланді товстий домашній кіт випав з вікна шостого поверху, приземлився на припаркований внизу автомобіль і … не постраждав.  А от про автівку такого не скажеш. 

Про це розповідає Thaiger.

Пригода зі щасливим фіналом сталась о пів на восьму ранку. Менеджерка одного з житлових комплексів Бангкока зателефонувала місцевому жителю Апівату Тойотаке і повідомила, що на його машину впав кіт. Спочатку чоловік не зрозумів, навіщо його повідомляють про такий незначний інцидент. Чоловік ще не знав, що через велику вагу кіт пробив заднє скло машини.

Винуватцем виявився вихованець одного з мешканців. Тварину кличуть Шифу. Як пізніше з’ясувалося, вгодований пухнастик важить близько восьми з половиною кілограмів. Менеджерка розповіла, що почула на вулиці звук скла, що б’ється, вийшла з офісу і побачила розсіяні уламки і перелякану тварину в машині.

Потерпілий заявив, що не тримає зла на кота та його власника, а те, що сталось, сприймає як нещасний випадок. Чоловік сам розмістив фотографії з місця події у соціальній мережі.

Фото – Facebook/Apiwat Toyothaka

Очевидно, кіт впав з шостого поверху будівлі на третій, де був виступ, а вже звідти зістрибнув на машину. Саме тому тварина практично уникла травм – пара кігтів не рахується. Незважаючи на те, що Тойотака не має претензій до господарів Шифу, їм таки довелося сплатити штраф у 1000 бат. Адже правилами житлового комплексу заборонено тримати в квартирах домашніх вихованців, а випавши зі своєї оселі, кіт мимоволі викрив таємницю своїх власників.

Вихованці можуть ще й не так підставити! Як розповідало раніше BitukMedia, британку Донну Гібберт перед сусідами ганьбить власний кіт. Домашній улюбленець Гаррі – справжній клептоман. Він краде у сусідів дуже різні речі і тягне їх додому. Ніколи не знаєш, що він вподобає наступного разу. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі