Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Змита в унітаз обручка знайшлась через рік (ВІДЕО)

Важливо

В американському місті Чіно-Хіллз, штат Каліфорнія, працівники комунальної служби знайшли обручку, яку змило в унітаз понад рік тому. Відправив прикрасу у подорож трубами п’ятирічний хлопчик.

Про це повідомляє ABC 7.

Це сталось у березні 2022 року. За словами американця Джона Гласса, одного ранку він лежав у ліжку і почув, як пасинок йде у ванну кімнату. “Я почув, як він спускає воду в туалеті, повернувся і сказав: “Дивно. Він ніколи не спускає воду в туалеті, адже йому п’ять років”, — розповідає чоловік. За кілька годин хлопчик зізнався, що взяв обручку своєї мами Яни і випадково впустив її в унітаз. А потім злякався покарання і змив прикрасу.

Дорослі одразу спробували знайти обручку, для чого орендували спеціальну камеру. За кілька годин вони побачили прикрасу в зливній трубі і зателефонували сантехнікам. Фахівці розчарували, сказавши, що не зможуть дістати обручку, оскільки ризикують пошкодити систему водопостачання будинку. Тоді пара звернула по допомогу до Департаменту громадських робіт міста Чіно-Хіллз. Однак після промивання каналізаційних ліній вони також не змогли витіснити коштовну річ. Зрештою пара припинила спроби повернути подаровану на заручини обручку, купила нову і зіграла весілля через два місяці.

Аж раптом у травні 2023 року робітники виявили обручку в каналізації за 400 метрів від будинку сім’ї. Один з працівників одразу згадав про пару, яка втратила прикрасу за рік і два місяці до того, та повідомив про знахідку. Невдовзі обручку очистили, продезінфікували і повернули власникам. “Я дуже, дуже вдячна хлопцям за те, що вони пам’ятають про нас, за їхню відданість, працьовитість та доброту. Якби не вони, обручку так і не знайшли б”, — зізналася мати хлопчика.

Винуватець пригоди теж був радий поверненню маминої прикраси. “Я планую розповісти цю історію на його весіллі”, – пожартував його вітчим.

Як розповідало раніше BitukMedia, обручка на заручини, яка зникла понад два десятка років тому, повернулась до своїх власників – пари з американського міста Лейкленд, штат Флорида. Весь цей час прикраса пролежала … в унітазі. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі