Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Обручка знайшлась через 21 рік і в … унітазі (ВІДЕО)

Важливо

Обручка на заручини, яка зникла понад два десятка років тому, повернулась до своїх власників – пари з американського міста Лейкленд, штат Флорида. Весь цей час прикраса пролежала … в унітазі. 

Про це розповідає New York Post.

На Різдво Нік Дей подарував майбутній дружині Шайне каблучку з діамантами і зробив їй пропозицію. Але вже невдовзі прикраса зникла. Так прикро – пара навіть не встигла одружитись. З самого дня зникнення каблучки Шайна підозрювала, що та могла впасти в унітаз.

Нік Дей зробив пропозицію своїй дружині Шайні 21 рік тому, але перш ніж вони дійшли до вівтаря, знак їхнього кохання полетів в унітаз. Буквально. Фото – WFLA

Тоді пара обшукала весь будинок, включно з септиком. Вони промили весь бак септика через сито у відчайдушній, але безрезультатній спробі знайти прикрасу. Але вона зникла на два десятиліття і, можливо, не знайшлась би, якби мати Ніка Рене 21 рік потому не вирішила замінити унітаз. Обручка знайшлась під час ремонтних робіт.

Батьки Ніка загорнули знайдену прикрасу у подарункову упаковку та подарували подружжю на Різдво. “Ми обидва одразу зрозуміли, що це”, – розповів Дей. Побачивши шокуючу знахідку, Шайна розплакалася. “Я плакала, як ненормальна. Я сиділа і говорила: “О боже, це моя обручка. Це моя обручка!”, — і розмазувала туш по всьому обличчю”, — розповіла жінка.

Подружжя розповіло, що поки не вирішило, залишити каблучку чи використати її діаманти для створення нової прикраси.

Як розповідвало раніше BitukMedia, у Флориді (США) чоловік знайшов загублену обручку дружини завдяки руйнівному урагану “Іен”. Щаслива американка побачила в цьому знак.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі