Середа, 8 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

В українському фільмі жахів Конотопська Відьма полюватиме на окупантів

Важливо

Медіагрупа FILM.UA планує зняти фільм “Конотопська відьма”. У ньому чаклунка буде полювати на російських окупантів заради помсти за свого хлопця.

Про це повідомляє Українська Правда з посилання на слова засновника компанії Сергія Созановського.

“У дівчини гине хлопець – його вбиває росіянин. Але в силу того, що вона з Конотопа і має певні здібності, вона починає свій кривавий шлях”, – розповідає про загальну концепцію Созановський. За його словами, нещодавно у павільйоні зняли тизер до цього фільму.

За сюжетом, відьма закохалася у простого хлопця і зреклася своїх сил. Але коли окупанти убивають її нареченого, вона повертає собі силу і починає полювання на убивць.

Сценарій для фільму написав Ярослав Войцешек, за роботами якого уже зняли мультфільм “Мавка”, фільми “Захар Беркут” та “Сторожова Застава”, розповідає продюсерка проекту Ірина Костюк.

“Ярослава надихнув сам образ відьми, а також реальна історія конотопчанки, яка прокльонами зустріла російських окупантів у рідному місті”, – говорить Ірина.

Із гримом відьми допомагає Світлана Римакова, яка працює з образами Джамали, ONUKA, Олени Зеленської, а також Маша Петровська, відома своєю роботою у фільмі “Безславні кріпаки”. Розробила ескізи образу відьми Ольга Навроцька.

Як повідомляло BitukMedia, документальний фільм “Ми не згаснемо” Аліси Коваленко переміг на фестивалі кіно Центральної та Східної Європи goEast у німецькому місті Вісбаден. Стрічка розповідає про життя підлітків у прифтонтовій зоні сходу України, які вирушають у Гімалаї. Фільм отримав нагороду “Найкращий документальний фільм”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі