Четвер, 18 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пиловий диявол “напав” на дитину під час матчу – довелося рятувати (ВІДЕО)

Важливо

7-річний американський бейсболіст Бауер Зоя став жертвою “пилового диявола” – короткого раптового вихру, який здіймає дрібні частинки пилу. Випадок стався під час дитячих спортивних змагань. Хлопчик дезорієнтувався і його довелося витягати із пилового стовпа.

Відео інциденту опублікували на YouTube-каналі WJXT-TV

Інцидент стався на бейсбольному полі американського Джексонвіля під час дитячих змагань із бейсболу. На відео помітно, як один із гравців покинув базу, де виник вихор, а 17-річний арбітр Ейдан Вайлз підбіг до Бауера і витяг його у безпечне місце.

Бауер є ловцем команди “Акули із Понте-Ведра” (“Понте-Ведра-Біч” – багатий район Джексонвіля на узбережжі Атлантичного океану). Він розповідає, що злякався.

“Я злякався, я не міг дихати, тож я затамував поди. І я не відчував землі, відчув, що мене підняло в повітря”, – розповідає хлопчик.

Ейдан Вайлз каже, що ситуація його спантеличила, але він злякався за молодшого хлопчика більше, ніж за себе, тож кинувся його рятувати.

“Пилові дияволи” зазвичай не “живуть” довго та не несуть загрози, хоча іноді бувають і достатньо потужними, аби зашкодити людям чи майну.

Щодо Бауера, то він повернувся на поле після того, як його батько промив йому очі водою від піску.

Як повідомляло BitukMedia. aмериканський 8-річний школяр Нанте Німі загубився у лісах на гірському хребті Порк’юпайн штату Мічиган. Хлопчику вдалося вижити протягом двох діб завдяки тому, що він їв сніг та ховався під колодою.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі