Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Заради дітей – рекордсмен 17 хвилин крутив колесо огляду голими руками (ВІДЕО)

Важливо

39-річний Трой Колін-Магнуссон потрапив до Книги рекордів Гіннеса через те, що голими руками крутив оглядове колесо 16 хв. і 55 сек. Рекорд встановив у парку розваг австралійського Сіднея. Таким чином стронгмен збирав кошти для хворих дітей.

Про це повідомляє офіційний сайт Книги рекордів Гіннеса.

Представники Униги рекордів вимагали, щоб колесо огляду мало щонайменше 24 кабінки, кожна вагою не менше 700 кг. Загальна вага конструкції повинна була становити не менше 45 тонн

Для цього підійшло колесо у Сіднеї. Атракціон у парку розваг встановили у режим “вільного ходу”, таким чином гідравліка та гальма були повністю відключені. Як видно на відео, Трой крутив колесо, чіпляючись за кабінки і тягнучи їх на себе чи штовхаючи їх вперед.

“Це, безумовно, одне з найважчих фізичних і психічних випробувань, у якому я коли-небудь брав участь, а протягом багатьох років я робив досить екстремальні подвиги”, — зізнався стронгмен.

Це четвертий світовий рекорд Троя. Його попередні досягнення такі: протягнув зубами п’ять автомобілів (найбільша кількість); проштовхав вперед на 30 м транспортний засіб вагою 11 770 кг (найбільша вага); протягнув зубами легкий літак на відстань 20 м за 15,31 сек (найбільша швидкість).

Свій четвертий рекорд Трой встановив заради збору коштів для благодійного фонду Little Wings, який допомагає важкохворим дітям. Стронгмен присвятив рекорд 11-річному хлопчику на ім’я Зак, який помер минулого року.

“Це був найсильніший 11-річний хлопчик, якого я коли-небудь зустрічав, і він був абсолютним героєм”, – каже Трой.

Як повідомляло BitukMedia, 12-річна Софія Тепла, спортсменка з Одещини, потрапила до Книги рекордів Гіннеса. Дівчинка виконала віджимання від підлоги в потрійній гімнастичній складці. Це її другий світовий рекорд.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі