Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Українські вуличні музиканти гратимуть у потягах Ліверпуля

Важливо

Британський залізничний оператор  Merseyrail разом із ГО  Supplies for Ukraine розробив програму “Звуки метро”. У рамках проекту українські вуличні музиканти-переселенці гратимуть у приміських потягах Ліверпуля. Акцію приурочили до Євробачення.

Про це повідомляє Укрінформ.

Музиканти будуть виконувати традиційні українські пісні у вагонах – і одночасно збирати донати на цивільного населення та волонтерів на лінії фронту. При собі музиканти будуть мати QR-коди, відсканувавши які пасажири зможуть більше дізнатися про виконавців та зробити пожертвування.

Комерційний директор Merseyrail Сюзанна Грант сказала, що вирішила дати шанс музикантам поділитися своєю музикою – так же само, як вони могли б це зробити, якби пісенний конкурс відбувався в Україні.

Дикректор ГО Supplies For Ukraine Альфі Робертс сказав: “Сподіваємося, що завдяки цій акції ми зможемо привернути увагу та проінформувати більше людей про ситуацію в Україні та показати неймовірний талант українського народу”.

Як повідомляло BitukMedia, oрганізатори Європейської мовної спілки (EBU) оголосили про зміни у форматах голосування на пісенному конкурсі Євробачення у 2023 році. Відтепер глядачі конкурсу дістають більше прав.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі