Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Книга на фронт” – українці можуть поділитися із військовими літературою

Важливо

Українське Міністерство культури та інформаційної політики разом із мережею книжних магазинів запустило проект “Книга на фронт”. Завдяки йому українці можуть купити та передати українським військовим на передову якісну літературу.

Про це у Telegram повідомив Мінкульт.

Книжку можна купити у філії магазинів-партнерів – “Клуб сімейного дозвілля”, КМ БУКС, “Моя книжкова полиця” та “Сяйво книги”. У магазинах будуть спеціальні полички, де можна лишити книжки для військових. Книжки можна підписати чи додати листівку із побажанням.

Книжки обіцяє доправити кожному адресату на передову Нова Пошта. У міністерстві кажуть, що таким чином хочуть підтримати моральний дух та психологічний стан військових.

“Фотографію військового Збройних Сил України, який читає книгу Тімоті Снайдера в окопі на Донеччині (на ілюстрації вгорі, – ред.), мабуть, бачив увесь світ. Українські захисники сьогодні – це розумні, освічені люди, які мають потребу розвиватися навіть під час війни”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляло BitukMedia, 23 квітня український розвідник Роман Кашпур пробіг 42 км Лондонського марафону на протезі. Військовий втратив ногу на фронті. Під час забігу збирав гроші для поранених українських бійців.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі