Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

37 годин без перерви – чоловік провів найдовший інтерв’ю-марафон

Важливо

Американський блогер Роб Олівер без перерви брав інтерв’ю у 137 людей і витратив на це загалом 37 год. 44 хв і 17 сек. Чоловік паралізований нижче грудей із 1993 року.

Про це повідомляє Post-gazette.

Із Робом стався нещасний випадок, коли йому був 21 рік, і хлопець виявився назавжди прикутим до візка.

Він рано почав з’являтися перед публікою – із 16 років виступав перед паствою у місцевій церкві. Після травми він почав виступати зі студентами та викладачами різних навчальних закладів. Навіть видав власну книжку про публічні виступи. Також Олівер став батьком трьох дітей.

Свій подкаст “Перспективи охорони здоров’я” Роб почав у 2021-му.

Для свого найдовшого подкасту Рою вирішив проводити інтерв’ю. Обрав три питання “Що таке якісне охорона здоров’я? У кого вона виходить? Як можна покращити охорону здоров’я?”. Каже, що хотів веселої розмови, а не скарг.

Щоб знайти респондентів, Олівер зв’язався з друзями та родиною та у Facebook. Коли чутки про його інтерв’ю пошириоися, на зв’язок вийшли люди у Новій Зеландії, Мумбаї, Австралії, Шотландії та на Алясці. Він запланував участь 142 людей у 15-хвилинних інтервалах, щоб забезпечити змістовний діалог. Однак зупинився на 137, перевершивши попередній рекорд на 8 год.

Як повідомляло BitukMedia, кенійський журналіст Алвін Каунда робив репортаж із притулку для осиротілих слоненят Девіда Шелдрика. Один із вихованців заповідника так наполегливо втручався в роботу журналіста, що сюжет довелося перервати. А саме слоненя стало зіркою соцмереж – дивитися на нього без сміху неможливо.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі