П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Надокучливе слоненя втрутилося у сюжет журналіста – і стало зіркою соцмереж

Важливо

Кенійський журналіст Елвін Каунда робив репортаж із притулку для осиротілих слоненят Девіда Шелдрика. Один із вихованців заповідника так наполегливо втручався в роботу журналіста, що сюжет довелося перервати. А саме слоненя стало зіркою соцмереж – дивитися на нього без сміху неможливо.

Фрагмент сюжету опублікували Insider News.

На відео Каунда намагається розповідати про сиротинець для слоненят, де вони знаходять дім і любов. На словах про те, що людська діяльність руйнує їх житло і сам життєвий цикл на чоловіка звертає пристальну увагу одне із слоненят.

Воно кладе йому хобот на плече. Потім починає обмацувати вухо і маківку голови.

Якщо уважніше придивитися до відео, то можна побачити, що це слоненя просто дуже любить обійматися. Спочатку воно обіймало за спину інше слоненя і притулялося до його стегон. Коли ж те відійшло, дитинча побачило новий об’єкт для взаємодії – журналіста.

Каунда при цьому демонструє зразкову витримку і продовжує стійко начитувати текст. Але після того, як слоненя починає обмацувати хоботом губи та ніс, продовжувати роботу стає не можливо. Зйомку доводиться перервати.

Як повідомляло BitukMedia, мешканець американського штату Вайомінг Джеймі Літцел зняв відео, як його друг втратив черевик, рятуючи самця рідкісної вилорогої антилопи. Чоловік звільнив тварину, яка заплуталася у дротах. Але самець випадково поцупив його взуття.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі