Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Фото української балерини надрукували на відстріляних гільзах

Важливо

Французький фотограф Феліпе Хакоме й танцівниця Українського національного балету Світлана Оніпко створили  інсталяцію Unbroken Project. Така робота у рамках проекту вийшла не одна. Інсталяції із зображенням інших балерин уже побувала закордоном, а тепер одну із них відкрили перед будівлею Національної опери України.

Про це повідомляє сайт проекту.

Для Unbroken Project використали відстріляна гільзи. На них за допомогою ультрафіолетового принтера нанесли зображення української балерини, яка змушена була тікати від війни. Гільзи скріпили смолою.

“Сила, рішучість і краса танцівниць протиставляються безглуздому насильству, жорстокості та руйнуванню, завданим кулями”, – йдеться на сайті проекту.

Подібні інсталяції уже показували у французькому Парижі та іспанському Мадриді.  Усі кошти від продажу фотографій проекту Unbroken автори обіцяють передати на допомогу Україні.

Як повідомляло BitukMedia, 21 квітня у Львові, на площі Галицькій, відкрили новий фонтан. Він присвячений Герою України Дмитру “Да Вінчі” Коцюбайлу та всім добровольцям російсько-української війни.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі