Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Аби не засиджувалися – у ресторані заборонили смартфони за обідом

Важливо

Японець Кота Кай, власник закладу Debu-chan, де подає суп рамен, заборонив відвідувачам користуватися смартфонами за обідом. Каже, так гості швидше їдять та звільняють місця. Ну і звісно, можуть оцінити увесь смак страви.

Про це повідомляє UPI.

Кай каже, що помітив, що клієнти, які дивляться відео на YouTube на смартфоні, довше сидять у закладі. Це погано для кафе у години пік. Також локшина, яка довго перебуває у бульйоні, розкисає, а тому втрачає смак і текстуру.

Тож Кай написав пост на Twitter, де запитав, чи підтримують відвідувачі заборону смартфонів у ресторані. Більшість відповіли схвально, тож чоловік запровадив такі заходи.

На стінах ресторану немає жодних знаків про заборону використання смартфонів, Кай персонально говорить з клієнтами про те, щоб вони тримали свої смартфони під час їжі у кишені.

“Поїдання рамену – це один із видів розваг, як на мене. А розваги повинні мати свої правила. Як то кажуть, “Коли ти в Римі, чини як римлянин”, – коментує своє рішення Кай.

Як повідомляло BitukMedia, громадянка Мексики та її бойфренд румунсько-нідерландського походження вкрали в іспанського ресторану Atrio 45 пляшок вина. Дорогий заклад мав на той час дві зірки Мішлен, а вартість крадіжки складає $1,7 млн. За це закохана пара сяде за ґрати на чотири роки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі