П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Вільна та щаслива”: пенсіонерка продала будинок заради квитка на навколосвітній круїз

Важливо

Перший у світі круїз тривалістю 3 роки стартує зі Стамбула 1 листопада. Нещодавно стало відомо про одну з пасажирок лайнера. У трирічну подорож вирушає Мередіт Шей – колишня стюардеса, а зараз звичайна пенсіонерка з Флориди. Заради квитка на лайнер американка продала свій будинок.

Про це розповідає The Mirror.

Колишня стюардеса планує обігнути земну кулю та завести багато цікавих знайомств.

Скільки саме коштував квиток, видання не уточнює – туристка повідомила лише про “великий номер з балконом на 7 поверсі”. Відомо, що найдешевший квиток на круїз коштує 89 997 доларів за три роки, тому, швидше за все, Мередіт Шей витратила на морську подорож не менше 100 тисяч доларів. Імовірно, після повернення до Флориди у жінки залишиться ще пристойна сума: квиток, за словами туристки, коштував половину грошей від продажу будинку.

За 22 роки роботи бортпровідницею Мередіт Шей відвідала чимало країн, зокрема Бутан та Монголію. Найбільше Мередіт Шей тішить можливість відвідати Східну Європу, а також Сейшели, Мальдіви та Камбоджу, де вона востаннє була в 1973 році. “Мені буде дуже цікаво подивитися, як вони змінились”, – продовжила жінка.

Тепер її мрія – здійснити ще одну велику подорож, жодного разу не перетнувши поріг аеропорту. До цих місць має стійке неприйняття, пояснила Мередіт.

Мередіт підписалася на цей унікальний досвід лише через 12 годин після того, як вперше про почула про круїз, а вранці каюти вперше надійшли в продаж.”У мене немає дітей та онуків, тож я вільна, і зараз щаслива. Чому б не зробити щось подібне?” — міркує американка.

На запитання, чи не лякає її перспектива три роки перебувати на борту корабля з незнайомцями, колишня стюардеса відповіла — ні. Навпаки, Мередіт сподівається, що її каюта стане місцем зустрічей цікавих людей. Можливість завести нові знайомства вабить американку не менше, ніж подорожі. Як зізналася пенсіонерка, одне з її хобі — відвідуючи нові міста, ходити в магазини “без передчуття покупки”, дізнаючись більше про людей.

“Мені особливо подобається той факт, що ми зможемо зійти з корабля на кілька тижнів. Якщо перебування в тісній каюті стане надто одноманітним, можна зійти на берег. Це така краса!”, – радіє майбутня туристка.

Раніше BitukMedia докладно розповідало про перший у світі круїз, що охопить 7 континентів, 135 країн та 375 портів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі