Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Книга рекордів Гіннеса назвала ім’я найпопулярнішого артиста у світі (ВІДЕО)

Важливо

The Weeknd став першим музикантом в історії, кількість щомісячних слухачів якого на стрімінгу Spotify подолала рубіж у 100 млн людей. 33-річний канадський співак Абель Тесфає за статистикою є найпопулярнішим музикантом на планеті, і ніхто інший навіть не наближається до нього, визнала Книга рекордів Гіннеса.

Про це повідомляє сайт організації.

За словами укладачів довідника, успіх канадського співака дозволив йому встановити два нові рекорди. По-перше, The Weeknd став першим музикантом, який подолав позначку у 100 млн слухачів щомісяця у Spotify. По-друге, він встановив рекорд за кількістю слухачів за місяць на сервісі — 111,4 млн. користувачів станом на 20 березня.

Від інших виконавців The Weeknd лідирує з великим відривом. Так, кількість щомісячних слухачів Майлі Сайрус, яка посіла друге місце серед артистів, яких найбільше прослуховують в Spotify, становить майже на 30 млн менше — 82,4 млн.

Які ще музиканти входять до списку тих, кого слухають найбільше: Шакіра (81,6 млн); Аріана Гранде (80,6 млн.); Тейлор Свіфт (80,2 млн.); Ріанна (78,5 млн) та Ед Ширан (77,5 млн.).

Хвиля популярності The Weeknd, як зазначають представники книги, пов’язана з нещодавнім виходом реміксу пісні Die For You виконавця спільно з Аріаною Гранде — трек завірусився у TikTok. Пісня також посіла перше місце у чарті Billboard Hot 100, ставши вже сьомим таким треком для співака. Оригінальна композиція Die For You вийшла у 2016 році у складі альбому Starboy.

У 2016 році The Weeknd-артист вже був занесений до Книги рекордів Гіннеса за найпопулярніший альбом у Spotify, а також за найбільшу кількість тижнів поспіль у топ-10 Billboard Hot 100 для сольного виконавця-чоловіка.

У 2016 році The Weeknd отримав два сертифікати Книги рекордів Гіннеса.

Як розповідало раніше BitukMedia, вчені розкрили секрет музики, під яку хочеться рухатись до знемоги.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі