П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Домашній кнур навчився кататися на скейтборді і став місцевою зіркою (ВІДЕО)

Важливо

68-кілограмовий кнур Норберт із селища Буффало Гров в американському штаті Іллінойс навчився кататися на скейтборді і став місцевою знаменитістю. Опанував він таку науку за тиждень.

Про це господарі свині розповіли місцевій філії АВС.

Господарі Норберта Вінсент та Елісен Берен тішаться з того, як їх вихованець підкорює соцмережі та серця людей. Вінсенс накладає на відео із поїздками кнура рок-композиції панк-гуртів Blink 182 та New Found Glory.

“Я взяв один зі своїх скейтбордів, поставив на нього Норберта, і уже буквально за сім днів він навчився стояти одними копитами і відштовхуватися іншими”, – розповідає Вінсент.

Норберт знає, як подавати лапу і крутитися – виконувати команди, які уміють собаки. Хоча, звісно, катання на скейті привертає значно більше уваги.

“Він не завжди граційний. Але бачити, як свиня проїжджає повз, це найунікальніша, найбожевільніша річ, на яку очікуєш”, – каже Елісен.

Як повідомляло BitukMedia, користувач TikTok, який називає себе Dazza, створив будиночок мрії для дикої жаби, яка вночі приходила на його паркан. Жаба, яку користувачі охрестили Фродрік, привела із собою друзів, і у них з’явилося потомство. Незвичною конструкцією зацікавилася і місцева самиця опосума.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі