Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Злодії вкрали взуття і вдавали, що сплять у покинутому магазині

Важливо

Двох злодіїв затримала поліція у Львові. Чоловіки вкрали взуття у магазині вночі та заховалися у сусідньому – покинутому – магазині. Злочинці вдавали, що сплять.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області у Facebook.

Під час патрулювання до правоохоронців підійшов чоловік та повідомив, що двоє чоловіків розбили у підземному переході двері у магазин по вулиці Татарській. Також свідок назвав особливі прикмети на одязі підозрюваних.

Патрульні дійсно побачили розбиті двері магазину. Вони обшукали сусідню територію і парк, але злодіїв не знайшли. Тоді копи повернулися назад та почали ретельніше обшукувати місце подій.

У сусідньому покинутому магазині поліція виявила злодіїв. Вони вдавали, що сплять. Поруч із ними була пара взуття із цінником. Руки у них були в крові.

Цими особами були 17-річний львів’янин та 31-річний мешканець Дрогобича. Старший злочинець нещодавно вийшов з місць позбавлення волі – там відбував покарання за грабіж поєднаний з насильством.

Як повідомляло BitukMedia, 31 грудня грабіжниця у американському окрузі Полк, штат Флорида, викликала поліцію, щоб вивезти речі із обікраденого будинку. Також вона хотіла дізнатися, чи підкинуть її та спільника копи до аеропорту.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі