Середа, 8 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Грабіжники викликали поліцію, щоб вивезти речі із обікраденого будинку

Важливо

31 грудня грабіжниця у американському окрузі Полк, штат Флорида, викликала поліцію, щоб вивезти речі із обікраденого будинку. Також вона хотіла дізнатися, чи підкинуть її та спільника копи до аеропорту.

Про це повідомляє SkyNews.

Поліція округу Полк повідомляє, що у минулу суботу вони отримали дзвінок на номер 911, але той, хто зробив виклик, мовчав у слухавку. Поліція відстежила виклик, прибула на місце і виявила, що двері будинку відчинені.

Жінка, яку виявили копи, розповіла, що грабує будинок і викликала їх, аби вони допомогли вивезти речі. Також вона хотіла перевірити, чи “підкинуть” поліціянти її до аеропорту – мала нам вирушити до Нью-Йорка.

Правохоронці дотеп оцінили і посадили пару за ґрати. Спільника дівчини уже розшукували раніше – минулого тижня він вдерся в зачинений магазин та украв кілька товарів. Дівчині інкримінують лише крадіжку у квартирі.

Як повідомляло BitukMedia, мешканка міста Копер, що у Словенії, поскаржилася на погром у своїй квартирі і викликала поліцейських. Вони і встановили, що безлад влаштував не грабіжник, а сусідське кошеня. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі