П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Грабіжник, що зчинив в квартирі гармидер, виявився сусідським кошеням

Важливо

Мешканка міста Копер, що у Словенії, поскаржилася на погром у своїй квартирі і викликала поліцейських. Вони і встановили, що безлад влаштував не грабіжник, а сусідське кошеня

Про це повідомляє New York Post.

24-річна Ноемі Зонта та її коханий володіють трьома квартирами у місті. В одній із них пара живе, іншу — здає. Третя квартира порожня, але іноді в ній ночують родичі, які приїжджають на вихідні.

Брат жінки приїхав у квартиру і виявив, що хтось перевернув у ній усе догори дном і навіть надзюрив у ліжко. Він спитав Зонту, чи був там хтось останнім часом. “Ми одразу приїхали до квартири та побачили, що сталося. Ми були впевнені, що хтось вдерся туди. На кухні був жахливий безлад, усі пляшки та склянки були перевернуті. Всі шафки відчинені, а на ліжку – пляма від сечі”, – розповіла жінка.

Вона повідомила про інцидент у поліцію. Сцена злочину виглядала загадковою – вікна та двері були цілі, з квартири нічого не зникло. “Ми не хотіли ні до чого торкатися, щоб не завадити слідчим”, – зазначила власниця квартири.

Поліцейські приїхали на місце події та розпочали розслідування. Вони взяли зразки сечі та перевірили сліди. Результати дослідження показали, що це котяча калюжка. Господарі дуже здивувалися, оскільки кішки в них точно не було.

Зрештою, один зі слідчих відкрив шафу в спальні і виявив там миле налякане кошеня, що лежало на стосі підковдр. Грабіжник виявився кішкою, яка проникла у квартиру і не змогла вибратись… Поліцейські заявили, що з такою ситуацією ще ніколи не стикались.

Власники квартири були шоковані, виявивши злочинця, що сховався у шафі. Фото – Noemi Zonta / SWNS

Виявилось, що батько Ноемі Зонта заходив до порожньої квартири кілька днів тому, щоб взяти ключі від підвалу. У цей момент кошеня прослизнуло в квартиру. Чоловік не помітив тваринку і замкнув двері. Маля провело у квартирі чотири дні. В результаті пригоди кошеня не постраждало. Його повернули власникам, які, як виявилось, весь цей час відчайдушно його шукали.

Як повідомяло раніше BitukMedia, жителька Великої Британії знайшла кицьку-утікачку завдяки віщому сну. Дивина, але вона ніби дістала підказку, де улюблениця потрапила у пастку, і не помилилась.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі