Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Віщий сон допоміг жінці знайти загублену кицьку

Важливо

Жителька Великої Британії знайшла кицьку-утікачку завдяки віщому сну. Дивина, але вона ніби дістала підказку, де улюблениця потрапила у пастку, і не помилилась.

Про це повідомляє Daily Star.

50-річна Ніккі Майрінг-Томас була вкрай занепокоєна зникненням своєї доманшьої улюблениці – кицьки черепахового окрасу на імя Інка. Тварина не зявлялась додому вже чотири дні. 

Розшукати утікачку жінці допоміг, як вона запевняє, віщий сон. Ніккі наснилось, що пухнасту замкнули … у церкві.

Після такого сну британка прокинулась о 4 ранку, а потім знов заснула. Ранком Майрінг-Томас пішла до розташованої неподалік церкви Святого Давида і почала кликати тваринку. А у відповідь почула нявкання. Інка стрибнула на вікно. “Я одразу зрозуміла, що це моя кішка”, – підкреслила вона.

Фото – Nikki Myring-Thomas

Майрінг-Томас зауважила, що з дороги не почула б нявчання Інки, й кішці не вдалося б вибратись із замкненої будівлі без сторонньої допомоги. Якби не сон, що виявився віщим.

“Можливо, то моє шосте чуття спрацювало, або у мені прокинулась відьма. Якби не той сон, мені б не спало на думку шукати її у церкві”, – розповіла валійка.

Колеги Ніккі Майрінг-Томас поставились до її історії скептично. Вони не могли повірити, що сон став дійсністю. Але британка запевняє, що все було саме так. «Це було наче знамення. Я навіть розплакалась. Це було дуже, дуже дивно», – відзначила жінка.

Зараз Інка вдома – відновлюється після пережитої пригоди. Ам її господиня тішить журналістів своєю дивною історією.

Як повідомляло раніше BitukMedia, кішка Ліллі, яка втекла з дому в американському селі Мастик-Біч, повернулась через тиждень і подзвонила у дверний дзвінок. Радості родини нема меж. Господарі впевнені, що тварина знала, як користуватись дзвінком.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі