Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Історія зі щасливим фіналом” – зникла кицька повернулась додому і подзвонила у дверний дзвінок (відео)

Важливо

Кішка Ліллі, яка втекла з дому в американському селі Мастик-Біч, повернулась через тиждень і подзвонила у дверний дзвінок. Радості родини нема меж. Господарі впевнені, що тварина знала, як користуватись дзвінком

Про це розповідає The Daily Voice.

Історія вийшла на загал завдяки господині восьмирічної кицьки Стефані Вітлі. Жінка розповіла про нещодавній переїзд до села. Саме тому тварина погано знала новий район. Тримали Ліллі здебільшого в будинку – аби звикла до нового житла.

Відтоді як в родині з’явилася кішка, Вітлі переїжджали чотири рази. У своєму попередньому будинку вони прожили близько чотирьох років, тож Ліллі добре знала їхній старий район.

Попри завбачливість родини Вітлі, кішка знайшла вихід на вулицю і зникла. «Ліллі завжди повертається додому. Вона дуже розумна кішка. Відгукується на своє ім’я та приходить, коли її кличуть. Я ніколи не сумнівалась, що вона повернеться додому. Але цього разу все було інакше», – згадує господиня.

Сім’я шукала свою улюбленицю майже тиждень. Діти Вітлі мало не зневірились. Бо за рік до цього вже пережили втрату двох інших тварин.

Однак серед ночі у двері будинку подзвонили, а на камері зовнішнього відеоспостереження господиня побачила свою вихованку. “Останнє, що ми очікували побачити в цьому світі – це котячу морду в камері”, – говорить Вітлі.

От як це було.

Радості родини не було меж. Стефані Вітлі переконана, що кицька спеціально подзвонила в двері, бо знала, як користуватися дзвінком. Щоразу, коли хтось підходив до дверей будинку зовні і було чути дзвінок, кішка дивилась просто на вхідні двері, ніби їй було цікаво, хто прийшов.

Щаслива господиня сподівається, що її історія принесе надію іншим, хто загубив своїх улюбленців.

Ліллі відпочиває. Фото – Stefanie Whitley

“Для нас це історія зі щасливим фіналом, Ліллі повернулась додому, — сказала Стефані. — Може, прийде й чиїсь інший пухнастик. Я просто хотіла дати іншим людям надію. Якщо у вас є камера, продовжуйте перевіряти її. Не втрачайте надію”.

Як повідомляло раніше BitukMedia, кішка Шафка зі зруйнованої будівлі у Бородянці, повернулась до своєї справжньої родини. Раніше активісти “ЗооПатруля” знайшли тварині нових господарів – бажаючих «усиновити» Шафку було більше десятка. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі