П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Не для слабкодухих – кафе виготовляє морозиво зі смаком цвіркунів

Важливо

Німецьке кафе морозива Rino із міста Роттенбург виготовляє морозиво зі смаком цвіркунів. Зверху ласощі посипають додатково сушеними комахами.

Про це пише New York Post.

Ласощі вигадав власник закладу Томас Міколін. Про це він гордо написав у Instagram.

Томас визнав, що є багато тих, хто критикує новинку, але й багато тих, хто хоче її спробувати. Сам кондитер називає свій винахід “посланням солідарності, стійкості, природи та любові”.

Німецькій пресі Томас розповів, що цвіркни – це те, що він хотів спробувати. Тож працював над новинкою усю зиму. І зізнається – представив її публіці не без страху.

Рецепт складається із висушених та перетертих на борошно цвіркунів, жирних вершків, меду та екстракту ванілі. Зверху морозиво посипають ще сухими цвіркунами.

Попри те, що багато хто критикує новинку, є люди, які приходять кожного дня і купують порцію, каже Томас.

Кафе Rino відоме у місті своїми незвичними сортами морозива. Морозиво із сусальним золотом. Морозиво зі смаком протеїнових батончиків. Морозиво у формі спагетті. Заклад регулярно бере участь у різних фестивалях та виготовляє тематичні холодні ласощі. Хоча і звичайне морозиво там також продають.

Як повідомляло BitukMedia, британська торгова марка Ben&Jerry’s і Magnum готується до випуску морозива, що не тане на сонці. За словами експертів, смак залишиться незмінним. Якщо все вийде, можна буде говорити про рецептурну революцію, яка дозволяє економити енергію та скорочувати вуглецеві викиди морозильних камер у магазинах по всьому світу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі