Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Таємниця останнього розділу: чоловік два роки писав мемуари, щоб здивувати кохану (ВІДЕО)

Важливо

48-річний канадський телеведучий та письменник Роз Уестон витратив два роки на написання мемуарів. В останньому розділі він замислив зробити незвичайну пропозицію руки та серця коханій Кетрін Холланд. 

Про це розповідає People.

За словами Вестона, ніхто не знав про його задум. Він давав Кетрін читати свої чернетки, поки писав книгу. Однак чоловік вважав за краще зберегти останній розділ в таємниці. Він проанонсував, що збирається вперше дати прочитати його коханій та їхній доньці тоді, коли завершить мемуари.

Так він і зробив. Письменник посадив кохану та 13-річну дочку перед камерою, щоб зафіксувати історичний момент, Кетрін прочитала вголос довгоочікуваний розділ книги Little Bit Broken, в якому серед безлічі гарних слів про неї була й пропозиція руки та серця. 

Фото – KATHERINE HOLLAND

“Як тільки у мене була справжня копія книги, Кетрін прочитала її вперше зі мною та нашою дитиною. Я зняв усе, і це відео змусить вас плакати, я обіцяю», – каже Роз Уестон.

Жінка запевняє, що не здогадувалася про наміри чоловіка, була вражена і розчулена. “Я не мала жодного уявлення. Роз чудово намагається завжди створювати для нас гарні сюрпризи, тому це не здавалося чимось незвичайним, але я точно не очікував пропозиції”.

“Ми ніколи не обговорювали весілля, тому що це не було пріоритетом ні для кого з нас. Ми тільки говорили, що було б чудово, якби наша донька могла взяти участь у цьому — тому я була справді шокована”.

“Коли ви обираєте людину, з якою проведете решту свого життя, ви також обираєте людину, яка розповість вашу історію, коли вас не буде. І якщо тобі пощастить, ти знайдеш когось, хто бачить у тобі лише найкраще”, – написав у своїх мемуарах Роз Уестон.

“Я дуже сильно плакала. Я читала та перечитувала його книгу на ранніх етапах, зовсім не знаючи, яким буде її фінал. А тепер книга та відео подарували нам можливість переживати цей момент вічно”, — поділилася враженнями щаслива Кетрін Холланд. Пара вже запланувала весілля на липень – буде невелика церемонія серед близьких друзів.

Вестон виклав зворушливе відео на свій канал на YouTube. У мемуарах чоловік розповів про 17 років роботи в якості старшого кореспондента телепрограми ET Canada і ведучого телепрограми ET Canada Live, опіоїдну залежність, втрату батька та синдром Туретта.

Як розповідало раніше BitukMedia, цілих чотири рази випадково завадила коханому зробити їй пропозицію руки та серця британка Френкі Кларк.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі