Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Та, що розмовляє з тваринами: жінка пропонує послуги медіума

Важливо

36-річна американка Ліззі Адамс знайшла собі нове покликання – тепер вона медіум для спілкування з душами домашніх улюбленців. Тож, про роботу в барі можна було забути. Контактувати з тваринами – живими і покійними – їй подобається набагато більше.

Її історію розповідає Daily Star. 

Новоспечений медіум каже, що допомагає тваринам впоратися з тривожністю та депресією. Ба більше – може входити в контакт з улюбленцями, які вже померли.

Ліззі виявила незвичайні здібності, коли їй було близько 30 років. Тоді ж жінка почала відчувати проблеми з психічним здоров’ям. Вона раптово почала чути голос коня подруги, і ця подія стала поворотною в її житті. Ліззі стверджує, що проводити час із тваринами їй дуже приємно, а в людях вона давно розчарувалась.

“Мені пощастило працювати з усіма можливими видами тварин — собаками, кішками, кіньми, коровами, бурундуками, черепахами, пацюками та морськими свинками. Для мене немає надто великих чи надто маленьких вихованців”, – розповіла Ліззі Адамс про свою теперішню роботу.

Ліззі завжди проводила багато часу з тваринами – особливо з кіньми. Якогось моменту вона відкрила для себе японську техніку рейки. Йдеться про вид нетрадиційної медицини, при якому лікування передбачає дотик долонями до тіла пацієнта для передачі енергії. Незабаром жінка з’ясувала, що ця техніка допомагає не лише людям, а й тваринам – справляє на них заспокійливу дію. Під час одного з таких сеансів терапії Ліззі почала відчувати, що тварини розмовляють з нею. Її відвідували видіння, іноді вона чула слова та цілі фрази.

Задоволені клієнти передавали її контакти друзям та знайомим, і незабаром Адамс змогла розпочати власну справу. Вона відкрила “Центр психічного здоров’я та медитації для тварин”. Там серед іншого допомагає власникам увійти в контакт з померлими вихованцями. Вартість одного такого сеансу – 40 фунтів стерлінгів.

36-річна жінка відкрила власний бізнес і спілкується з тваринами. Фото – Lizzy Adams

Ліззі розповіла, що вірить у зв’язок з тваринами, який відчуває, тому що “під час дорослішання життя було травматичним і бурхливим”. “Я б пішла і проводила свої дні, сидячи з кіньми або просто перебуваючи поруч з тваринами, тому що почувалась поряд з ними безпечніше, ніж з людьми. Тепер я можу це робити – я можу повідомляти людям, що з їхніми тваринами, які пішли, все гаразд”.

Як розповідало раніше BitukMedia, жителька Великої Британії знайшла кицьку-утікачку завдяки віщому сну. Дивина, але вона ніби дістала підказку, де улюблениця потрапила у пастку, і не помилилась.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі