П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чілити по-японськи: натільне крісло-мішок дозволяє відпочити будь-де і будь-коли (ВІДЕО)

Важливо

Нові незвичайні крісла-мішки, родом з Японії, стають дедалі популярніші. Що це – меблі чи одяг? Такий мішок можна надіти на власне тіло, а потім будь-якої миті сісти або навіть прилягти відпочити.

Про це розповідає SoraNews24.

Новинку під назвою “крісло-мішок, що одягається” розробила компанія Takikou Sewing, що спеціалізується на подібних м’яких меблях. За задумом авторів розробки, вона створена спеціально для людей, які прагнуть максимального комфорту за мінімуму рухів.

М’яке крісло-мішок важить близько 5 кг. На практиці виявляється легшим, ніж очікують покупці. Надівається через нижній отвір для ніг, набуває форми тіла, а потім дозволяє перекочуватися з місця на місце і приймати різні положення. 

“Це подушка, яка дозволить відпочити у будь-який час та в будь-якому місці. Ви можете надіти її та розслабитися у своїй вітальні або деінде”, – пояснив творець крісла-мішка Сёго Такікава.

Крісло-мішок випускають у трьох розмірах – дитячий, середній та великий. Коштує воно близько 120 доларів.

У такому мішку можна ходити, сидіти, лежати та навіть працювати.  А ще, як зауважила одна відвідувачка шоуруму, на тлі енергетичної кризи таке крісло може зігріти в холодну пору року.

Щодо інших вражаючих японських розробок, пригадаємо незвичайну футболку з особливого матеріалу, призначену для любителів супа рамен. Її презентував виробник одягу Ziorich. У компанії стверджують, що власник футболки може насолоджуватися локшиною і не боятись заляпатись жирним бульйоном. Що то за технологія, яка не дозволяє рідини проникати в матерію, японці воліють зберігати таємницю.

Як повідомляло раніше BitukMedia, японська компанія Nissen розробила спеціальні простирадла та ковдри, торкаючись яких виникає відчуття, ніби ви пестите кішку. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі