Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Прийшли натовпом – дівчата із плакатом зруйнували весілля своєму колишньому хлопцеві

Важливо

Чоловік на ім’я Чен із китайської провінції Юньнань мав багато клопоту на своє весілля. Юрма дівчат із плакатом “Ми команда колишніх дівчат Чена, сьогодні ми тебе знищимо” з’явився у день запланованої церемонії і зіпсували присутнім настрій.

Про курйозний випадок повідомляє The Mirror.

На відео, які поширюють у мережі, видно, що група дівчат із плакатом стоїть поруч із місцем, де відбувається весілля. Деякі гості підходять до них та питають, що відбувається.

Місцевому виданню Feidian Video Чен сказав: “Мене це дуже збентежило. Через них моя дружина посварилася зі мною”.

Чоловік зізнався, що “заподіяв біль” багатьом жінкам, бо замолоду був “незрілим”. Але сказав, що на учасниць акції за таке видовище не сердиться і застеріг інших чоловіків від поганого поводження із партнерками.

“Треба бути вірним своїй дівчині і не зраджувати. Бо якщо вона вирішить в майбутньому висловити тобі своє невдоволення, то тобі буде кінець”, – підсумовує свою бурхливу молодість Чен.

Як повідомляло раніше BitukMedia, 27-річна Кейлі Стед з уельського міста Суонсі зіграла гучне весілля, вартістю 12 тисяч фунтів стерлінгів. Святу не завадила та обставина, що наречений покинув молоду біля вівтаря без пояснень.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі