Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Бути іншою – це красиво. Нога фотомоделі важить 45 кг

Важливо

24-річна Махагоні Гетер із американського штату Теннесі  народилася із лімфедемою – рідкісним захворюванням лімфатичних вузлів. Її нога важить майже 45 кг, попри це дівчина вирішила стати моделлю. Каже, що знайшла у цьому родзинку.

Історію американки розповідає New York Post.

Лімфедема – це хронічне захворювання, яке спричиняє набряки лімфатичних вузлів, внаслідок чого вони не виводять із організму рідину. Допомагають від цього регулярна фізіотерапія та масажі протягом всього життя.

“Звісно, це виснажує, тому коли я кажу, що я не дуже швидко, то це правда”, – каже американка.

“Я пережила дуже депресивний стан. Тому що ти маленька дитина, і на тебе дивляться купа дорослих”, — пригадує Гетер.

“У дитинстві я ніколи не почувалася вродливою. Я багато плакала, коли лишалася сама”, – розповідає дівчина.

Махагоні пропонують операцію, але немає гарантії, що вона допоможе і повністю позбавить від набряку.

Гетер запропонували стати моделлю, коли вона працювала у мережі супермаркетів Walmart. До неї підійшов фотограф і попросив сфотографувати. Дівчина погодилася на фото не відразу. Після того знімку почалася її кар’єра.

“Я подумала: я стаю старшою, можливо, настав час почати викладати все своє тіло, і, сподіваюся, це допоможе комусь іншому”, — зізнався Гетер.

Тепер у Гетер 47 тис. підписників на двох акаунтах в Instagram, а одне із відео з нею набрало 10 млн переглядів на YouTube.

“Якщо я колись досягну успіху, я захочу купити своїй матері будинок і подбати про свою сім’ю. Потім я зроблю все можливе, щоб підвищити обізнаність про лімфедему і подякувати усім, хто коли-небудь виявляв до мене доброту”, – каже Махагоні.

Як повідомляло BitukMedia, юристка Ейлін Блок, нині 63-річна, із американського штату Гаваї почала займатися бодібілдингом три роки тому. Все життя жінка намагалася скинути зайву вагу за допомогою дієт, але допомогли їй лише фізичні вправи.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі