Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Мандрівник у часі” передбачив знищення найбільш населеного штату США

Важливо

Тіктокер, який називає себе “справжнім мандрівником у часі”, передбачив знищення американського штату Каліфорнія. Користувач мережі обіцяє захоплення всіх урядів у світі інопланетянами. І це не перше його “пророцтво”.

Про це розповідає видання Daily Star.

Перевірити пророцтва “мандрівника у часі” можна буде вже зовсім скоро. 

Тіктокер, який називає себе Ері Йормані, заявив, що в березні 2023 року на каліфорнійське місто Сан-Франциско обрушиться 500-метрове цунамі. Стихія, за його словами, вб’є понад 500 тисяч людей. На цьому неприємності Каліфорнії не закінчаться: 2 січня 2024 року “землетрус магнітудою 9,9” повністю занурить під воду штат, який є найбільш населеним у США.

Крім того, на думку провісника, 11 травня 2023 року раса інопланетян, яка зветься нозіки (Nozics), почне проникати у всі уряди на планеті. 27 червня на Землю впаде корабель прибульців, що містить “інопланетні види та матеріали”, а 6 листопада в Тихому океані виявлять найбільшу тварину на планеті, яка втричі більшу за синього кита.

Користувачі мережі поставилися до нових прогнозів Ері Йормані зі скепсисом. “Чекаю з нетерпінням, як цього не станеться”, — написав один із них. “Ти розповідаєш про прибуття інопланетян вже третій рік”, – нагадав другий. “Схоже, ти справді здатний подорожувати в часі, у твоїх руках Святий Грааль могутності, але ти вирішив записувати тіктоки”, — зазначив третій. 

Справедливості заради зауважимо, що в тіктокера @esthetictimewarper понад 1.2 млн підписників.

BitukMedia раніше вже розповідало про цього самопроголошеного мандрівника в часі. Тоді він передбачив загадкове падіння людей з неба у 2023-му.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі