П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Самопроголошений мандрівник у часі передбачив падіння людей з неба

Важливо

Самопроголошений мандрівник у часі з 2671 року назвав важливі події, які стануться у світі найближчим часом. Зокрема він передбачає загадкове падіння людей з неба вже у 2023-му. Свої пророцтва “мандрівник” робить у TikTok.

Про це розповідає The Mirror.

Ено Аларік публікує відео під ніком @radianttimetraveller і попереджає людей про майбутні події. За його роликами стежать 26 тис. підписників. В своєму останньому ролику він заявив, що 30 листопада космічний телескоп “Джеймс Вебб” виявить планету, яка нібито є “дзеркальною версією Землі”. А 1 січня 2023 року, за його передбаченням, зникне літак, що пролітатиме над Бермудським трикутником.

“Мандрівник у часі” пообіцяв, що 3 березня 2023 року людство отримає якесь важливе повідомлення з глибин океану. А 15 травня того ж року на Сан-Франциско обрушиться потужне цунамі. 

“18 червня 2023 року семеро людей загадковим чином впадуть з неба. Але в тому районі літаки не літають”, – передбачив Аларік.

Наукових підстав вірити в те, що передбачає тіктокер немає –  можливість переміщень людей у ​​часі не доведена. Користувачі здебільшого скептично сприймають пророцтва Аларіка. 

Як повідомляло раніше BitukMedia, прихильники теорій змови тріумфують. Вдалось дістати докази подорожей у часі. На це вказує одна важлива деталь картини 1937 року. В мистецтвознавців є своє пояснення побаченого, набагато реалістичніше.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі