Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Син відмовився від батька, бо той став “гендерно нейтральним драконом”

Важливо

61-річний колишній банкір Тіамат Легіон Медуза із американського Техасу витратив десятиріччя на трансформацію тіла, щоб стати “гендерно нейтральним драконом”. Тепер бідкається, що син відмовляється спілкувати із ним.

Про це повідомляє New York Post.

Медуза від народження звався Річард Хернандес. Йому було за 45 років і він уже мав 79 пірсингів, але усі вони були приховані під одягом. А потім він вирішив перестати приховувати, що все своє життя був фріком, розповідає екс-банкір. Тепер називає себе не “він”, а “вони”.

Тож Медуза зататуювали обличчя, розрізали язик і навіть встановили на лобі імплантати, які коштують $80 тис.

Однак син захоплення свого біологічного батька не позділяє.

“Стосунки з моїм сином змінилися, – зізнаються Медуза. – На момент, коли я почав свою трансформацію, моєму синові вже виповнилося 16, і він відмовився від мене”.

“Син відсутній у моєму житті протягом семи років. Я сподіваюся, що він принаймні спостерігає за мною в Інтернеті, тому що я так активно веду свої сторінки саме для нього, хочу, аби він мене бачив”, – кажуть батько.

Медуза хочуть довести, що одночасно бути успішним і бути не таким, як усі, – можливо.

“Неймовірно, але люди, які мене не знають, вперше побачивши мене, припускати, що я невдаха, я ніколи нічого не досяг у своєму житті, або я невіглас і, ймовірно, не закінчив навіть середньої школи”, – обурюються Медуза.

Як повідомляло BitukMedia, німецька мережа готелів RubyHotels платитиме своїм працівникам по €500 і більше за тату, пірсинг чи нову зачіску. Умова одна – до того співробітник має пропрацювати в готелі півроку.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі