П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Готель платитиме працівникам за тату і модні зачіски

Важливо

Німецька мережа готелів RubyHotels платитиме своїм працівникам по €500 і більше за тату, пірсинг чи нову зачіску. Умова одна – до того співробітник має пропрацювати в готелі півроку.

Про це повідомляє CNN.

Ruby Hotels мають 16 закладів по всій Європі. Через пандемію Covid-19 багато працівників звільнилося та й сама готельна сфера перебуває в занепаді. Бонус за стильність допомагає готелям мережі заохотити людей відправляти їм резюме.

Про пропозицію Ruby Hotels оголосили у червні – і зараз кількість резюме зросло на 25%. Віце-президент з кадрових питань Ута Шойрер каже, що це хороший результат. Але головне – дозволяє привабити працівників, яких готельєри хотіли б бачити. У оголошенні йдеться, що в готелі цінують душу, характер і індивідуальність.

“Ми любимо людей з індивідуальністю. Поєднання різних персонажів – це те що створює настрій Ruby і веде його до успіху”, – каже Шойрер.

Ута Шойрер, фото: Ruby Hotels

«Тату, пірсинг чи зачіски – це щось дуже особисте. У нас кожен працівник має бути собою. Багато компаній заявляють такі принципи, а ми це доводимо», – додає вона.

Керівництво також пішло на зустріч старим працівникам – якщо хтось приведе новачка і той зробить тату, то по €500 заплатять кожному із них. Кампанія триватиме до кінця року.

Як повідомляло раніше BitukMedia, 22-річний Андреа Колоньєтта з міста Реджо-Калабрія на півдні Італії став зіркою соцмереж після того, як набив на своїй руці тату — QR-код від свого сертифікату про вакцинацію проти коронавірусу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі