Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Волонтери продають воду з-під кранів Миколаєва – гроші йдуть на ЗСУ

Важливо

Водогони Миколаєва були пошкоджені через бойові дії. У квартири мешканцям подають технічну воду із Південного Бугу. Місцеві волонтери із Mykolaiv Military Support вигадали брендувати цю воду та продавати цікавим. Гроші йдуть на тактичні аптечки для ЗСУ.

Про це розповідає Суспільне.

Місцевий волонтер Любомир Борода розповідає, що знайомі говорили, що цікаво було б спробувати воду з-під кранів Миколаєва. Також волонтер має у Харкові знайомого, який виробляє сольовий спрей для барбер-шопів – розчин солі для укладання волосся.

“Навіщо щось винаходити, якщо можна приїхати до Миколаєва, налити з крана й буде сольовий спрей”, – пожартував якось Любомир. Так і вирішив брендувати те, що тече трубами миколаївців, і продавати.

Волонтерка загону швидкого реагування міста Миколаєва Тетяна Колесниченко замовила спеціальні пляшки. Знайомий дизайнер розробив жартівливу етикетку. На ній лиманський бичок тримає в плавцях автомат. Під ним напис – “З нами Буг”.

Спочатку волонтери продавали пляшки по 100 грн, але потім ціну продали.

“Ми заробили на цих пляшках близько 20 тис. грн. Ми постійно збираємо гроші на комплектувальні для аптечок, тож гроші за миколаївську солону воду було витрачено на тактичну медицину для військових”, – каже Любомир.

Як повідомляло BitukMedia, y Чернівцях студенти створили технологічний хаб та розробляють дрони різного призначення та рації для українських військових. Займаються у вільний час. У багатьох юнаків батьки захищають Україну на фронті.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі