Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Зворушливе відео: вівці пригощаються корисними ласощами Hemporama®

Важливо

На одне з вівчарських господарств привезли унікальний корисний підкорм для сільськогосподарських тварин – гранули Hemporama®. На зворушливому відео видно, як вівці із задоволенням пригощаються новими корисними ласощами.

Милими кадрами поділився власник ферми.

Вівці із задовленням ласують кормом Hemporama®

Вівці із задовленням ласують кормом Hemporama®

Hemporama® – кормова добавка виробництва глобального біотехнологічного індустріального агрокомплексу RS Success Agro, дочірнього підприємства Industrial Innovation Group. Ласощі для сільськогосподарських тварин являють собою поживні гранули з конопляного жмиху.

Завдяки ультрасучасним технологіям Industrial Innovation Group, втіленим на підприємстві RS Success Agro, в кормовій добавці Hemporama® дбайливо зберігся весь спектр корисних натуральних вітамінів, мінералів та амінокислот, що містяться у технічній коноплі. Hemporama® сприяє міцному здоров’ю та доброму росту тварин без застосування синтетичних добавок та шкідливих медикаментів.

Як повідомляло BitukMedia, в Узбекистані відбулася презентація конопляної олії Торгової марки Leodar®, яку виробляє глобальний біотехнологічний індустріальний агрокомплекс RS Success Agro. Технологічне шоу, яке демонструвало унікальні технології виробництва, було організоване найбільшим інвестором у сільськогосподарський сектор країни – Industrial Innovation Group.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі