Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Українка Вікторія Апанасенко виступила на “Міс Всесвіт-2022” – якими вбраннями вразила планету

Важливо

11 січня українка із Чернігова Вікторія Апанасенко взяла участь у першому етапі конкурсу краси “Міс Всесвіт-2022” – Preliminary Competition. Конкурс відбувається у американському місті Новий Орлеан. Стилісти української учасниці зробили акцент її костюмів на патріотичній символіці.

Відео опублікували на офіційній сторінці конкурсу Miss Universe y YouTube.

Вікторія вийшла на сцену у двох коктейльних сукнях – для привітання та під час дефіле, а також у купальниках та у національному костюмі.

Перша сукня була смарагдового відтінку без бретельок. Під час дефіле у вечірній сукні Вікторія вийшла у сукні із одним рукавом та пограла накидкою у кольорах українського прапора.

Усі фото – скріни із відео

Під час конкурсу купальників учасниця від України продемонструвала накидку із написом Be Brave Like Ukraine. “Центральним елементом малюнку є сама Вікторія в образі дівчини-птаха, який символізує нашу країну. Погляд дівчини сміливий та мужній, і, попри рани на крилах, героїня малюнку, продовжує літати і боротися. Точно, як всі українці сьогодні”, – пишуть на сторінці missukraine_universe y Instagram.

missukraine_universe y Instagram.
missukraine_universe y Instagram.

На конкурсі національних костюмів Вікторія представляла образ янгола з мечем. “Костюм «Воїн Світла» символізує боротьбу нашої нації з пітьмою та оберігає, наче войовничий Архангел Михаїл, що захищає Україну з мечем. Костюм прикрашає головний убір з традиційними для України колосками. Символічні крила, обпалені в битві, обрамлені у синьо-золоті обладунки в кольорах українського прапору, розкриті для вирішального бою та прикрашені різноманітними дзеркальними орнаментами”, – йдеться у описі костюму на сторінці.

Як повідомляло BitukMedia, на Міжнародному безпекового форумі у канадському Галіфаксі премію імені сенатора Джона Маккейна присудили усім жінкам України. Зазвичай її дають чиновникам, які проявили себе у боротьбі за справедливість

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі