П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Арнольд Шварценеггер засвітився у кліпі Kalush Orchestra (ВІДЕО)

Важливо

Український гурт Kalush Orchestra потішив прихильників новою відеороботою. Йдеться про кліп на пісню Shchedryi Vechir. Музиканти випустили трек ще торік, а тепер презентували зняте у США відео. Воно примітне ще й тим, що в ньому засвітився Арнольд Шварценеггер.

Прем’єра кліпу відбулася на Youtube-каналі гурту.

Переможці “Євробачення-2022” зняли кліп на інтерпретацію відомої щедрівки на вулицях, де раніше бігали в культовій грі GTA.

“Коли ми були в США в турі, зняли відео на одну з наших пісень. Чисто на лайті, навіть не думали, що получиться такий крутий кліп. Раніше на цих вулицях бігали в грі GTA – San Andreas, а тепер зробили там нашу інтерпретацію Щедрівки, + завітали до Арнольда Шварценеггера в гості”, – розповів Олег Псюк.

Сюрпризом стала поява в кліпі американського актора Арнольда Шварценеггера. На початку кліпу він озвучує англійською потужне послання для України, а в кінці Залізний Арні говорить українською – “Щедрий вечір”.

“Це потужне послання до всього українського народу, особливо зараз, у цей дуже тяжкий час, кожен може мати мрію. І кожен може втілити її в реальність”, – сказав Шварценеггер.

Kalush Orchestra зустрілись з Шварценеггером восени минулого року – під час гастролей у США. Легендарний актор запросив українських музикантів до себе додому. На знак вдячності артисти подарували актору рожеву панамку, за якою Kalush Orchestra впізнають у всьому світі.

Як повідомляло раніше BitukMedia, гурт Kalush Orchestra та колоритний артист, учасник “Голосу країни” Козак Сіромаха випустили спільний вибуховий трек “Нумо Козаки” та кліп до нього. Пісня вийшла наснажливою.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі