П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Нумо козаки”: Kalush та Козак Сіромаха випустили “гімн нашої скорої перемоги” (ВІДЕО)

Важливо

Гурт Kalush Orchestra та колоритний артист, учасник “Голосу країни” Козак Сіромаха випустили спільний вибуховий трек “Нумо Козаки” та кліп до нього. Пісня вийшла наснажливою.

За словами лідера Kalush Олега Псюка, у цій композиції виконавці хотіли передати справжній український дух.

“Незважаючи на жорстокість ворога та відсутність у нього будь-яких людських якостей, українські воїни женуть їх з нашої землі все далі і далі! Віримо, що ця пісня може стати гімном нашої скорої перемоги. Саме це ми і хотіли показати – силу та мужність українських чоловіків, які кожного дня готові віддати своє життя за рідну Батьківщину”, – додав Псюк.

Разом з піснею відбулася прем’єра кліпу на трек “Нумо Козаки”. Гурт Kalush Orchestra наголошує, що вони записали новий трек “зі справжнім козаком, який був ним ще до того, як це стало мейнстрімом”.

“Музична мобілізація – це культурний фронт, на якому ми боремось з пропагандою. А основна наша зброя – це пісня. І для неї нам не потрібен ленд-ліз! Нам потрібна ваша підтримка!”, – написали Kalush Orchestra від відеороботою на своїй YouTube-сторінці.

Як повідомляло раніше BitukMedia, український гурт, переможець “Євробачення-2022” Kalush Orchestra став амбасадором проєкту “Збережіть українську культуру”. Йдеться про ініціативу, спрямовану на залучення благодійних коштів для відбудови пам’яток культурної спадщини в Україні. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі