П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка розповіла про плюси життя з “руками динозавра”

Важливо

Кессіді Ларамі з американського штату Массачусетс розповіла про життя з “руками динозавра”. У жінки тільки шість пальців. Вона розповіла про цькування та прийняття себе.

Її історію наводить The New York Post.

Кессіді Ларамі такою народилася – з шістьма пальцями на руках. “Я народилася з трьома пальцями на правій руці, а лівуа була деформована. У мене була половина мізинця і два великі пальці. Я була б вбивцею у боротьбі на великих пальцях, але один видалили, коли я була маленькою”, — розповідає жінка про свою інвалідність.

Кессіді Ларамі в дитинстві. Фото – Kennedy News / cassidylaramee

Ларамі зізналась, що часто стає об’єктом цькування через незвичайну зовнішність. За словами жінки, її нерідко порівнюють з черепашкою-ніндзя, велоцираптором або тиранозавром. 

“У третьому класі з мене знущалися у школи, тому ми переїхали та змінили школу”, — згадує Ларамі. “Я отримувала багато різних прізвиськ”. “Я завжди кажу людям: я дам вам 20 доларів, якщо ви розкажете мені жарт, якого я ще не чула”, — додала вона.

Кессіді Ларамі каже, що вже не звертає уваги на дурні зауваження. Продавчиня автомобілів прийняла своє тіло і навіть знайшла свої плюси. Так, наприклад, у салонах краси їй роблять знижку на манікюр – через меншу витрату матеріалів. Вона також може легко дістати монети, що впали за диван.

Однак Ларамі також стикається з певними проблемами та обмеженнями. У жінки слабкі зап’ястя, артрит та обмежена рухливість суглобів рук. Через це їй складно відчиняти двері та упаковки з їжею. “Я завжди думаю, на який палець мені одягнути обручку, тому що у мене немає безіменного пальця”, — додала вона.

26-річна Кессіді Ларамі демонструє свої три пальці на одній руці. Фото – KennedyNews/cassidylaramee

Незважаючи на це, Ларамі стверджує, що нічого не хотіла б змінити в собі. “Навіть труднощі, через які я пройшла у своєму житті, допомогли мені стати тією людиною, якою я є сьогодні, — сильною і впевненою. Є багато невпевнених у собі людей. І це дуже допомагає мати приклад для наслідування або бачити, як хтось інший відкрито говорить про те, хто він є”, — вважає жінка.

Полюбити себе Лерамі навчилась в актриси Меган Фокс. Красуня відверто говорить про свій дефект, пов’язаний з деформацією пальців – в неї короткі і дуже широкі нігті на великих пальцях рук. “Якщо Меган Фокс може мати такі пальці, то і мені нема чого соромитись. Я люблю себе і свої руки”.

Фото – KennedyNews/cassidylaramee

Як повідомляло раніше BitukMedia, у Китаї лікарі провели складну операцію хлопчику, який народився з чотирма ногами і чотирма руками. Йдеться про рідкісну вроджену патологію. Хірургам довелось видалили близнюка-паразита. Операція, кажуть, пройшла успішно.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі