Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Погіршення здоров’я Єлизавети II пов’язали з шокуючими відвертостями принца Гаррі

Важливо

Неодноразові нападки принца Гаррі на королівську родину могли погіршити стан здоров’я покійної королеви Великої Британії Єлизавети II в останній рік її життя. Відносини в королівській родині погіршились, зокрема, через мемуари принца, які днями виходять з друку. Герцог Сассекський розкриває подробиці свого особистого життя і навіть секрети інших членів родини. Уривки з книги вже з’явились в місцевій пресі.

Про це пише The Telegraph з посиланням на власні джерела.

Один з друзів Єлизавети II з упевненістю заявив, що після смерті принца Філіпа, чоловіка королеви, проблеми з її здоров’ям посилилися через поведінку принца Гаррі. Друге джерело також пов’язало погіршення її стану з діями принца. Йдеться про звинувачення, висунуті королівській родині герцогом Сассекським та його дружиною Меган Маркл в інтерв’ю Опрі Вінфрі. У ньому вони дорікнули одному з членів королівської родини в расизмі і поскаржились, що Букінгемський палац відмовився реагувати на цькування Меган у жовтій пресі. Відтоді відносини пари та королівського двору залишаються напруженими.

Крім того, вплинути на здоров’я покійної королеви в останній рік життя могли мемуари принца Гаррі, які він саме створював. В книзі під назвою “Запасний” (Spare) герцог Сассекський розкриває подробиці свого особистого життя і навіть секрети інших членів королівської родини. Близькі друзі королівської сім’ї висловлюють своє подив щодо мети, якої хотів досягти принц за допомогою цих відвертостей. Мемуари мають надійти у продаж 10 січня, проте британські ЗМІ вже почали публікувати уривки з них.

Мемуари принца Гаррі надійдуть в продаж 10 січня. Фото – Image: dpa/AP

Так в опублікованому The Telegraph уривку Гаррі розповідає, що під час військової служби в Афганістані він убив 25 людей. За його словами, він не пишається цим, але й сорому не відчуває. Герцог Сассекський зазначив, що під час бою сприймав супротивників як шахові фігури на дошці.

Раніше принц Гаррі розповів, як на нього вплинула служба в армії. Він заявив, що 10 років, проведених у лавах британської армії, дали йому досвід, якого немає в жодного з інших членів королівської родини. Принц Гаррі, до слова, служив в армії з 2005 до 2015 року і вийшов у відставку у званні майора. Він брав участь у бойових діях на території Афганістану у 2008 та 2012 роках.

Також Гаррі поділився тим, що у 17 років вживав кокаїн. “Це було не дуже весело, і я не почувався особливо щасливим через це”, – наводить цитату з книги телеканал Sky News.

Daily Mail, тим часом, опублікувала уривок, в якому герцог Сассекський зізнається, що втратив цноту з літньою жінкою. Також стало відомо, що принц побився з братом, принцом Вільямом, через свою дружину Меган Маркл.

Королева, Меган та принц Гаррі на балконі Букінгемського палацу у 2018 році. Фото – Max Mumby/Indigo/Getty Images Contributor

Раніше принц Гаррі розповів, що йому не вистачає сімейного тепла у стосунках з батьком та братом. За словами Гаррі, він хотів би мати сім’ю, а не інституцію. При цьому принц Гаррі відмовився їхати на коронацію свого батька короля Чарльза III, запоановану на 6 травня 2023 року.

Як повідомляло раніше BitukMedia, графиня Сассекська Меган Маркл у подкасті із серії “Архетипи” розповіла про те, що в дитинстві її не вважали вродливою. Королівські експерти навпаки – звинувачують нинішню Меган у надмірній самозакоханості. Порахували і вартість прикрас, в яких Меган вперше з’явилася у Британії на публіці після Мегзіту.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі