Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

«Була гидким каченям» – Меган Маркл розповіла про своє важке дитинство

Важливо

Графиня Сассекська Меган Маркл у подкасті із серії «Архетипи» розповіла про те, що в дитинстві її не вважали вродливою. Королівські експерти навпаки – звинувачують нинішню Меган у надмірній самозакоханості. Порахували і вартість прикрас, в яких Меган вперше з’явилася у Британії на публіці після Мегзіту.

Про це пише Daily Mail.

Подкаст триває 50 хвилин і доступний на Spotify. На ньому Меган спілкується із колегою по знімальному майданчику Мінді Калінг. Калінг пригадала, що в дитинстві їй ніколи не говорили, що вона гарненька. Компліментом для неї було слово «кмітлива».

Меган сказала, що її в дитинстві теж вважали гидким каченям. Вона розповіла що мала копицю кучерявого пишного волосся на голові та величезну щілина  між зубами. У школі вона почувалася самотньою, з нею не хотіти сідати за обіднім столом, а сама вона не знала, як підійти до людей, хоч і була доволі розумною.

She told latest Archetypes podcast interviewee Kaling that she had 'massive frizzy, curly hair and a huge gap in my teeth' growing up (Markle pictured in childhood)
Фото: Daily Mail

«І я подумала – тоді я стану президенткою мультикультурного клубу, і президенткою класу  і французького клубу», – пригадує Меган. Таким чином вона здобула контакти і мала з ким спілкуватися.

А тим часом Меган уже встигли розкритикувати за занадто самовпевнену промову на всесвітньому форумі молоді One Young World у британському Манчестері. Королівські експерти порахували, що учора увечері, виступаючи з трибуни протягом семи хвилин, вона вжила слово «я» 54 рази.

Оцінили і прикраси, як одягнула Меган. Золоті сережки коштують $3,3 тис., а перстень – $3,8 тис. Вони зображують символ месопотамської богині-матріарха Інанни, яка відповідала за родючість та була богинею війни. Це була перша публічна поява Меган у Британії після так званого Мегзуті і конфлікту із королівською родиною.

Сьогодні Меган і Гаррі прибули до німецького Дюссельдорфа на відкриття Ігор Нескорених, засновником яких є принц Гаррі.

Як повідомляло BitukMedia, на 41-річчя британський королівський двір привітав Меган дуже скромно. Вільям та Кейт Міддлтон, а також принц Чарльз та Камілла обмежилися постами в Instagram із одним реченням.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі