Вівторок, 23 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Меган Маркл сьогодні виповнюється 41 рік: хто привітав дружину принца Гаррі?

Важливо

Сьогодні виповнюється 41 рік акторці, герцогині Сассекській та дружині принца Гаррі – Меган Маркл. Королівська сім’я також привітала герцогиню зі святом, хоча і зробила це досить скромно.

Принц Гаррі та Меган Маркл відмовилися від обов’язків старших членів королівської сім’ї, та оголосили про повну фінансову незалежність від Букінгемського палацу. Більше двох років Гаррі та Меган не є старшими членами королівської сім’ї, тому ні королева Єлизавета ІІ, ані Букінгемський палац не зобов’язані вітати їх офіційно.

Першими хто привітав герцогиню Сассеську стали принц Вільям і Кейт Міддлтон, а слідом за ними це зробили принц Чарльз і Камілла.

Про це повідомило The Daily Mail.

«Вітаємо з днем народження герцогиню Сассекську», – написали принц Вільям та Кейт Міддлтон в інстаграм –сторіс та твіттері.

«З днем народження герцогиню Сассекську»,- таке коротке вітання написали принц Чарльз та Камілла в інстаграм- сторіс, як і герцоги Кембриджські, продублювавши його у твіттер.

Дуже цікавим є те, що для привітання іменинниці обоє обрали фото з її останнього візиту до Великої Британії з нагоди платинового ювілею королеви Єлизавети II. Меган Маркл одягнута на них у білу сукню-пальто, а аксесуаром для голови служить крислатий білий капелюшок.

Нагадаємо, як раніше повідомляло BitukMedia  Кейт Міддлтон та принц Вільям представили нове фото свого старшого сина принца Джорджа. Їхньому первістку виповнилося дев’ять років. Фото традиційно зробила Кейт Мідділтон. Вона завжди сама фотографує своїх дітей.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі