Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка народила у старому автобусі, який вони з чоловіком зробили “лакшері”

Важливо

Пара Сем та Рейчел Дікс із британського Брістоля купили за океаном жовтий шкільний американський автобус. На те, щоб розкішно облаштувати його, витратили $42,5 тис. та 800 годин. Зрештою, Рейчел там навіть народила дитину.

Про це повідомляє Daily Mail.

Коли подружжя вирішило купити старий автобус у Нью-Йорку. Машину збудували у 2005 році і вона могла перевозити до 72 дітей за раз.

Ms Dix, 32, designed the layout of the chic bus while self-employed carpenter Mr Dix, 33, built it
Фото: Daily Mail

Рейчел розробила дизайн автобуса, а Сем, самозайнятий столяр, збудував його. На даху встановили сонячну панель, аби економити на електриці. На переформатування внутрішнього простору пішло півроку. Зробили у салоні вітальню, кухню, спальню та ванну. Родина каже – загорілася ідеєю, почувши подкаст Motorhome саме про такі будинки на колесах.

Sam Dix, pictured, and Rachel Dix, of Bristol, had the 37 by eight foot vehicle shipped from New York to Southampton and then to a farm in Somerset
Фото: Daily Mail

“Може, це й божевілля, але ми знали, що автобус буде чудовим будинком на колесах для нашої родини”, – каже Сем.

Фото: Daily Mail

У день пологів родина зупинилися біля ферми органічної продукції. Коли почалися перейми, вони викликали акушерок. Аби ті знайшли автобус у темряві, увімкнули фари на даху. Акушерки зізналися, що їм доводилося приймати пологи на баржі, але пологи в такому автобусі були вперше. Рейчел народила дитину на підлозі вітальні о 8 вечора.

Батьки зізнаються, що привести немовля, якого назвали Бодхі, у будинок, в який вклали стільки душі, – це було дивовижне відчуття.

The couple were inspired to take to the road after listening to a podcast called the Motorhome podcast
Фото: Daily Mail

Тепер Сем та Рейчел хочуть продати свій автобус, купи авто та вирушити у ньому у мандрівку.

Як повідомляло BitukMedia, Ліз та Уес з Флориди (США) не могли дозволити собі купити будинок. А от старий шкільний автобус був парі по кишені. Після трьох років ремонту подружжя перебралось жити у свій автобус. З ними разом їхня чотирирічна донька Фінлі та собака Фітц.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі