П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Звістка з минулого – чоловік отримав власне послання у пляшці через 37 років

Важливо

Американець Трой Хеллер зі штату Кентукі у 10-річному віці написав послання, поклав у пляшку та викинув її у море. Через 37 років пляшку знайшли і повернули чоловікові – разом із папером, який добре зберігся.

Про це повідомляє WKMG-TV.

У центрі історії опинилися американки Кеті на Енні Каррмакс. Вони гуляли разом зі своїми дома малими доньками на пляжі у місті Себастьян, штат Індіана 13 листопада минулого року. Вони зустрілися із групою місцевих вчителів, яка розгрібала пляж від завалів, що їх лишив ураган Ніколь.

Учителі передали Кеті на Енні річ, яку вони назвали найбільш незвичайною знахідкою у житті – пляшку із посланням.

10-річний хлопчик Трой викинув скляну пляшку з-під Pepsi у Атлантичний океан у 1985-му під час мандрівки до міста Веро-Біч на узбережжі. У записці, яку вклав до пляшки, вказав своє ім’я та що живе у Луїсвіллі, штат Кентукі, детальну адресу та номер телефону.

“Коли б ви її не знайшли, напишіть мені або подзвоніть”, – йшлося наприкінці повідомлення.

Жінки не знайшли за вказаною адресою Троя, тож записали відео у TikTok з проханням допомогти у пошуку чоловіка. Через стару контактну інформацію жінки змогли знайти профіль Троя у соцмережах – він переїхав до іншого міста, Маунт-Вашингтона. Також у соцмережах був вказаний його телефон.

Жінки зателефонували Трою, але він спочатку не взяв слухавку. Тоді вони надіслали йому повідомлення, де показали його записку. Чоловік упізнав її та погодився спілкуватися.

Каррмакси надіслали записку назад Трою. Чоловік поклав його у рамку разом із фото, де він кидає цю саму пляшку в океан. Каже, не думав, що вона лишиться цілою. Насправді ж пляшка пропливла кілька кілометрів, її прибило до берега та замулило. Ураган Ніколь витяг її на поверхню.

Як повідомляло BitukMedia, випускники 2020 року із Північної Кароліни у США викинули в Атлантичний океан пляшку із посланням на честь свого шкільного випускного. Нещодавно її знайшли у Португалії.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі