Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пляшка з посланням перепливла океан – але за два роки там знайшли не прохання про порятунок

Важливо

Випускники 2020 року із Північної Кароліни у США викинули в Атлантичний океан пляшку із посланням на честь свого шкільного випускного. Нещодавно її знайшли у Португалії.

Про це повідомляє UPI.

Шкільний викладач англійської мови у американському містечка Окракоук Чарльз Темпел започаткував цікаву традицію. Класи там маленькі, тож уже п’ять років він із випускниками шукає судно, вони пливуть до Гольфстріму і кидають туди пляшку із посланням.

Записи, які роблять учасники дійства, складаються із фрагментів випускних програм для старшокласників.

Темпел каже, що ніколи не чув звістки про пляшки. Аж ось португалка Елена Бретан тегнула школу у Facebook і написала, що минулої суботи знайшла пляшку на пляжі міста Сетубал, майже за 6 тис. км від Окракоука.

Бретан виклала зображення, де є фото випусників і помітки про випускну програму. А також помітка, що пляшку викинули у липні 2020 року.

Темпел каже, що пляшка належала випускнику Алану Дозьє – тоді вони пливли на борту чартерного судна, капітаном якого є батько Алана. Сам юнак зараз працює на риболовному судні на Багамах.

Як повідомляло BitukMedia, y Шотландії виявили на сьогодні найстаріше послання у пляшці. Припускають, що його залишили 135 років тому. Знахідку виявили не в морі, як можна було б очікувати, а під дошками одного з будинків.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі