Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чоловік зустрічався із трьома дівчатами одразу – вони познайомилися і прийняли неочікуване рішення

Важливо

Американка Морган Тебор зустрічалася із хлопцем, коли дізналася, що у нього є ще аж дві пасії – Ебі Робтерст і Бека Кінг. Після знайомства дівчата здружилися і вирушили у подорож усією країною на 30-річному шкільному автобусі.

Історію незвичайної дружби розповідає USA Today.

Викриту зраду Морган допомогли соцмережі. Дівчата говорять, що поспілкувавшись, з’ясували, що мають спільну мрію. Тож покинули хлопця, купили у складчину старий автобус, відремонтували його – і гайнули у подорож. Свою подорож дівчата викладали в Instagram. У листопаді Ебі вирішила покинути дівчат.

Робота на переоблаштуванням автобуса почали навесні 2021 року. Уже влітку дівчата торували дороги Америки.

За час мандрівки трійця відвідала Йєллоустонський заповідник, сусідній національний парк Гранд-Титон, а також помилувалися дюнами у національному парку Грейт-Санд-Дьюнс та просто гарно проводили час.

Найскладнішою частиною мандрівки було знайти ванну, найцікавішою – спілкуватися із людьми, кажуть дівчата.

Фото: fine__crew

“Дуже важливо знайти групу жінок, на яких можна покластися – це надає сил. Жіноча дружба дійсно має в собі велику силу, коли ви справді знайшли своїх”, – каже Кінг.

Американська кіностудія New Line тепер зніме фільм про пригоди дівчат.

Фото: fine__crew

“Те, через що ми пройшли, і досвід, який ми отримали разом, і те, як ми вплинули одна на одну неможливо відтворити”, – каже Робертс.

“Я не думаю, що ми були б тими ж людьми, якими ми є сьогодні, якби цього не сталося. Я думаю, що ми всі дуже пишаємося нашим зростанням і досвідом, який привів нас туди, де ми є зараз”, – каже вона.

Як повідомляло BitukMedia, 25-річна американка Брук Дастільйо познайомилася із своїм нинішнім хлопцем, гравцем у баскетбол Діланом Пейнтером через додаток Tinder. Незважаючи на різницю у зрості, обом комфортно у стосунках.

 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі